top

Brønnerødlia

Brønnerødlia ligger i naturskjønne omgivelser nær marka og lysløypenettet, noen minutters sykkeltur fra Fredrikstad sentrum. I tillegg til at det ligger nær Fredrikstadmarka, er det kort vei til både barnehage og skole. Med andre ord er dette et perfekt område for bla. barnefamilier.

Området vi nå skal utvikle er på ca. 180 mål. Reguleringsplanen på Brønnerødlia ble vedtatt i 2017, og den gir rom for flere typer boliger. Vi tror derfor området vil tiltrekke seg både unge og eldre kjøpere. Vi antar at Brønnerødlia totalt vil kunne bebygges med ca. 300 boenheter.

Til stor glede for mange, vil vi tilby eneboligtomter på dette området. Det er regulert inn til sammen 44 tomter, men det jobbes for tiden med en liten korrigering av planen, som gjør at dette antallet mulig vil øke til ca. 50-54 tomter. Vi opplever stor etterspørsel etter disse tomtene, og jevnlig blir vi kontaktet av nysgjerrige og spente interessenter. Vi ønsker primært å selge eneboligtomtene til privatpersoner, som dermed får mulighet til å designe sin egen bolig sammen med en arkitekt. Vi opplever at de som kontakter oss har et spesielt ønske om å stå fritt ifht. dette, og ikke være bundet av én husleverandør som kun tilbyr et lite knippe av boligtyper. Vi ser virkelig fram til tidspunktet vi er klare for å presentere disse tomtene i markedet.

Området kan by på mye mer enn bare eneboliger. Det er avsatt flere utbyggingsområder til rekkehus/småhus og blokkbebyggelse.

Dersom alt går etter planen, starter vi opp grunnarbeidene knyttet til infrastrukturen i løpet av høsten 2020. Oppstartstidspunktet avhenger bla. av at vi har fått på plass en utbyggingsavtale med Fredrikstad Kommune og at vi har fått på plass en entrepriseavtale med en grunnentreprenør.

Where to find us

Chapel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt.
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]